A Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete idén is Balatonföldváron tartotta éves konferenciáját. A konferencia témája a tűzvédelem hatása volt az éptési-beruházási költségekre.

A szervezők célja az volt, hogy ne csak a tűzvédelemmel közvetelnül foglalkozó tűzvédelmi tervezők jelenjenek meg az előadók között, hanem azoknak a társszakmák képviselői is, akihez a tűzvédelmi tudásanyag egyrészt nehezebben jut el, másrészt a tervezők részére nagyon fontosak az ők visszajelzéseik. Ez alapján volt az előadók kzött kivitelező projektvezető, felelős műszaki vezető,műszaki ellenőr, de még költségvetés készítő is.

Ezen a konferencián a Cordiában végzett tűzvédelmi beruházáskoordinációs feladataimmal kapcsaoltos tapasztalataimat osztottam meg a résztvevő kollégákkal. Beszéltem a teljes projekt szemszgéből tapasztalt hiányokról a tűzvédelmi tervezés területén, illetve azokról a folyamatokról, amiket a Cordián belüli tűzvédelmi rendszerépítés keretében valósítottam meg az elmúlt 1,5 évben és ezeket folyamatosan bővítem, folytatom.

A konferencián tartott előadás teljes terjedelmében letölthető a honlap “Letöltések” menüpontjából.

Jankus Bence, ügyvezető