Metszet Építész Tervezői Nap a Bara Hotelben – Beépített tetőterek tűzvédelme

Írta
Jankus Bence
2022.11.10.

Az Artifex Kiadó idén is megszervezte tematikus Éptész Tervezői Napjait. A szokásoknak megfelelően utolsóként, idén november 10-én került megrendezésre a tűzvédelmi témákat feldolgozó konferencia, amelynek központi témája az OTSZ júniusi módosításával kapcsolatos változások, főleg a TvMI-k beli módosításokra újdonságokra fókuszálva.

A szervezők kérésére ügyvezetőnk, Jankus Bence tartotta az egyik “professzori” előadást. A felkérésnek megfelelően az előadás témája a tetőtérbeépítések tűzvédelmi szempontból helyes tervezése volt. Az előadás során szó volt az témával kapcsolatos alapfogalmakról, a teőterekez kapcsolódó valós léptékű tűzteszt vizsgálatokról, majd egy esetteanulmányon keresztül követhették végig a hallgatók a tűzvédelmi szempontból helyes rétegrendtervezés lépéseit.

Azok részére akik nem tudtak részt venni a konferencián, vagy ha részt is vettek, de újra belemélyülnének az előadás anyagába, vagy csak később felfrissítenék azt, az előadást teljes terjedelmében elérhetővé tesszük oldalunk “Letöltések” menüpontja alatt.

Használják egészséggel és szülessen minél több, tűzvédelmileg jól működő és “jogszabályálló” tetőtérbeépítés!